• INRED MED GRÖNA OCH LÄTTSKÖTTA VÄXTER

  Just nu råder glada dagar för alla som älskar gröna växter men som inte alltid har de grönaste fingrarna. De hetaste växterna just nu passar också utmärkt när tiden inte räcker till.

 • Kaktusar är tåliga och lättskötta

  TRENDIGA VÄXTER SOM TÅL LIVET

  De mest lättskötta växterna tillhör just nu de mest trendiga. Inred och skapa din egen stil med massor av gröna växter och blommor. Vi har lättskötta växter för alla smaker.

 • Orkidéer

  INRED DIG FRISK MED GRÖNA VÄXTER

  Rensa luften inför den nya säsongen och inred med massor av uppfräschande växter. Gröna växter i sovrummet renar luften och du vaknar upp som en friskare, gladare och starkare människa.


 • Kaktus - mycket mer än bara taggar

  Kaktus - mer än bara taggarAtt pryda ditt hem och dina fönster med kaktusar i passande krukor är ett sätt att ge karaktär åt ditt boende. Dessa taggiga växter finns i otaliga varianter, stora som små, och har alla en sak gemensamt – de sköter sig i stort sett själva.

  Läs mer >>

 • Inred med gröna växter

  Inred med gröna växterGröna sköna växter att inreda ditt hem med. Trenden är tydlig, nu vill vi ha mycket växter inne, inte bara små på fönsterbläcket utan även stora växter på golvet - eller varför inte på den trendiga drinkvagnen? Välj olika sorter och få en mångfald av nyanser och former som gör ditt hem mer levande samtidigt som växterna gör gott för din inomhusluft.

  Läs mer >>

 • Urval av populära växter just nu - fler kombinationer finns i din butik!