Amazonsköld 'Stingray', liten

Amazonsköld 'Stingray', liten

99,90  
Spännande och uppseendeväckande bladväxt med stora blad på höga stjälkar. Varje blad avslutas i en mycket långsmal spets. Trivs i lätt fuktig jord i ljust läge, undvik direkt sol.
Beställ online med hemleverans Denna växt kan beställas och levereras till dörren från Plantagens digitala popup-butik. Beställ direkt här.
Obs! Endast tillgängligt för adresser i Stockholm och Uppsala.
Försäljningsperiod från: Januari
Försäljningsperiod till: December
EAN 7058782365629
Höjd 45.0
Storlek innerkruka 12.0
Amazonsköld ’Stingray’ är en kaxig och fantastisk växt som gärna får ta gott om plats i ditt hem. Med sin mycket ovanliga bladform som ser ut som stingrockans vingar och svans blir den effektfull på en piedestal eller ett sidobord. Höjd 45 cm. Storlek på innerkruka 12 cm.

Observera att sortiment och pris kan variera över säsong och mellan olika butiker.

Skötselråd

Växten har irriterande växtsaft och hela växten innehåller ämnen som är starkt irriterande, kan ge magbesvär vid förtäring. Placeras utom räckhåll för barn och husdjur som vill leka med eller tugga på växter. Trivs i ljust läge, undvik direkt sol. Vattnas då jorden torkat upp, ungefär en gång i veckan. Ge dem gärna en uppfriskande dusch då och då. Ge växtnäring cirka en gång i månaden under vår och sommar. Föröka genom att dela på plantan vid omplantering.