Inred dig frisk med gröna växter

Inomhusväxter renar luften och bidrar till en bättre inomhusmiljö. Välkommen in i våra butiker för mer inspiration och råd kring vilka växter som passar just ditt hem.Somna mitt i naturen och må prima >>

Rensa luften inför den nya säsongen och inred med massor av uppfräschande växter. Gröna växter i sovrummet renar luften och du vaknar upp som en friskare, gladare och starkare människa. 

Gröna kontorsmiljöer >>

Växter borde ingå som en naturlig del av alla arbetsplatser. Inomhusväxter renar luften, producerar syre och gör oss mer harmoniska i själ och hjärta.

Det finns inga produkter som matchar urvaletVäxter i badrummet piggar upp

Inred badrummet med växter och blommor och skapa en härligt grön känsla med några få växter eller fyll upp med många växter och få en egen djungel att koppla av i. Fuktigheten i badrummet gör att.

Läs mer >>

Luftrenande gröna växter

Att växter är bra för hälsan vet nog de flesta, men faktum är att vissa gröna krukväxter har bättre luftrenande egenskaper än andra. Vare sig det handlar om bättre inomhusluft hemma i vardagsrummet eller på arbetsplatsen eller i skolsalen så kan luftrenande växter bidra till att minska halten koldioxid i luften. 

Läs mer >>Nyheter: gröna inomhusväxter

Växter gör hemmet både mysigare och mer inspirerande. Vi har tusentals kombinationer för alla smaker. Ta en titt på våra senaste nyheter. >>

Äntligen hälsosam snabbmat

Många vill idag ha hälsosam snabbmat. Genom att odla din egen gör du livet både hälsosamt och enkelt på samma gång. >>