Dags att höststäda

Gör höststädningen i din trädgård och på din uteplats till ett riktigt nöje. Vi har produkter och redskap som förenklar och gör städningen effektiv. 

städning

Förbered trädgården för vintern

Ge din trädgård de bästa förutsättningarna genom att förbereda den för vintern. Ett startset med kratta och lövräfsa är en bra bas för skötsel och underhåll i trädgården. Är dina beskärningsredskap så som sekator med sidoskar tillräckligt vassa för att ge en skarp snittyta när du beskär dina träd och buskar? Det förlänger nämligen trädens livslängd. 

Se mer redskap här >>

skottkärra

Städa fram hösten

Hösten är en utmärkt tid för inspirerande utomhusdagar och arbete i trädgården. Men har du rätt redskap som underlättar för dig i trädgården? Se till att ha en rejäl skottkärra och en kratta med flexibla tänder av stål eller en som effektivt tar bort löv så att gräsmattan får vintervila. Löven samlar du lätt i en sopsäck eller kompostgaller.

7 sätt att förbereda trädgården inför vintern

HäckUnder höstmånaderna september och oktober är det hög tid att höststäda och förbereda trädgården inför vintern. Använd rätt redskap så får du trädgården precis som du vill ha den. Men lägg inte ned allt för mycket tid på att städa undan, passa på att njuta av trädgården också.

Läs mer >>

Trädgårdsredskap

Vårblommor i krukaHåll trädgården i trim och rabatten prunkande! Med rätt redskap får du trädgården precis som du vill ha den. Hos oss hittar du allt från krattor och räfsor till beskärningsutrustning och planteringsredskap.

Så här gör du >>