• Gör plats för våren

  Vägen till vår börjar med en rejäl utrensning. De torkade växterna och buskarna rensas och klipps ner. Möblerna tvättas och förbereds för vårens sköna uteliv. De multnade löven som täcker marken och terrassen ska sopas och slängas.
  Sådär ja. Våren kan börja.

 • städning

  Förbered trädgården för vintern

  Ge din trädgård de bästa förutsättningarna genom att förbereda den för vintern. Ett startset med kratta och lövräfsa är en bra bas för skötsel och underhåll i trädgården. Är dina beskärningsredskap så som grensax och sekatör tillräckligt vassa för att ge en skarp snittyta när du beskär dina träd och buskar? Det förlänger nämligen trädens livslängd.

 • skottkärra

  Städa fram hösten

  Hösten är en utmärkt tid för inspirerande utomhusdagar och arbete i trädgården. Men har du rätt redskap som underlättar för dig i trädgården? Se till att ha en rejäl skottkärra och en kratta med flexibla tänder av stål eller en lövräfsa som effektivt tar bort löv så att gräsmattan får vintervila. Löven samlar du lätt i en sopsäck eller kompostgaller.


 • VÄXTER OCH KRUKOR SOM TÅL VÅR

  Tjuvstarta våren med växter och krukor som klarar av den tidiga vårens nyckfulla väder.

 • Kruka milla

  Frosttålig kruka

  Med frosttåliga krukor kan du låta växterna stå kvar ute, även under ett frosttäcke. Utekrukan Milla är perfekt för den tidiga vårens blommor, här med penséer 10-pack och murgröna

 • Campanula

  Murklocka, 59.90

  Murklocka (Campanula) kan du ha både som inneväxt och i utekruka eller rabatt. Plantera ut den så fort vädret är frostfritt.


 • Trädgårdsredskap

  Vårblommor i krukaHåll trädgården i trim och rabatten prunkande! Med rätt redskap får du trädgården precis som du vill ha den. Hos oss hittar du allt från krattor och räfsor till beskärningsutrustning och planteringsredskap.

  Så här gör du >>

 • 7 sätt att förbereda trädgården inför vintern

  HäckUnder höstmånaderna september och oktober är det hög tid att höststäda och förbereda trädgården inför vintern. Använd rätt redskap så får du trädgården precis som du vill ha den. Men lägg inte ned allt för mycket tid på att städa undan, passa på att njuta av trädgården också.

  Läs mer >>


 • POPULÄRA UTEKRUKOR

  Vi har ett stort urval av utekrukor i olika material, färg och form så du lätt kan hitta de som passar dig.