Konstgjorda växter och blommor i syntet skapar liv och grönska på balkonger, altaner och uteplatser. Fikusträd, lavendel i kruka, bollar av eukalyptus och rosor – alla konstgjorda och lika levnadsstarka, året om. Perfekt för dig som vill ha det grönt utan ansträngning eller skötsel.

Inred med konstväxter utomhus

Naturtrogna konstväxter i uterummet

Att ha det grönskande runt sig utan större besvär är helt möjligt med konstväxter. Växter i syntetmaterial har länge funnits och på senare år har dessa blivit allt mer naturtrogna i utseende och form. Ibland kan det till och med vara svårt att se skillnaden på en riktig och en konstgjord växt. Det gör det enkelt och fördelaktigt att inreda balkong och andra uteplatser med konstväxter, helt utan skötsel.

Grönskande växter – utan krav på skötsel

En uteplats blir genast mycket mer inbjudande med växter i olika färger, former och storlekar. Ta del av våra tips på hur du kan inreda din balkong och altan med konstgjord grönska.

 • Bambuträd
  Ett högt bambuträd eller fikusträd i en rottingkruka sätter snabbt stilen ute och skapar ett skuggat hörn att vistas i.
   
 • Eukalyptus
  Halvbollar av eukalyptus har en ljusgrön framtoning och placeras med fördel i större krukor på golv och bord.
   
 • Cypress
  Cypress i kruka ser italienskt och ombonat ut på vilken altan som helst. 
   
 • Murgröna
  Låt murgröna hänga och klänga längs väggar och spaljéer, året om.

Har du en sommarstuga du inte hinner besöka allt för ofta är konstgjorda växter perfekt. Det gör att du alltid har fina blommor på veranda, altan och farstubro, utan att du behöver oroa dig för vattning.

Snittblommor och blommande krukväxter i plast

Slipp konstant skötsel när du inreder med konstväxter, de tål både ur och skur, torka och frost.

 • Lavendel
  Lavendel i kruka är en riktig sommarfavorit. Låt ett kluster av lavendel i plast sitta i blomlådan tillsammans för att ge ett mer verklighetstroget intryck.
   
 • Orkidé
  Är du ett fan av orkidéer? Gör som många andra och blanda konstgjorda varianter med den äkta varan. Det skapar en naturlig känsla.
   
 • Rosor
  Rosor är inget för den som vill slippa blomskötsel. Tur då att det finns många konstrosor i kruka att inreda ute med. Liksom kvistar av magnolia, lilja och pion att sätta i vaser.
   
 • Hortensia
  En riktig färgboll att njuta av. Blanda riktiga plantor med konstgjorda växter för att skapa en färgexplosion ute.
   
 • Pelargoner
  En blomma som förknippas med sommaren. Slipp plantera om eller vinterförvara växten – satsa istället på pelargoner i plast. Inred med konstgjorda växter ute och skapa ett grönt rum att njuta av i sommar, och nästa. De kommer vara lika vackra efter vinterförvaring i förråd och källare.

Läs mer

Spana in våra konstväxter >>
Andra lättskötta växter >>Bambubuske konstgjord

Höjd 180 cm, Flerfärgad

1499:-
Läs mer

Pilspetsranka konstgjord

Höjd 39 cm, Flera färger

299:-
Läs mer

Gräs konstgjord

Höjd 36 cm, Grön

199:-
Läs mer
Din varukorg:
Varor
Totalt att betala:
Till kassan
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc Fråga Plantagen