Julgranar för pionjären

Julgranar för pionjären

Julen handlar om traditioner. Som du vill ha dem. Uttryck vem du är genom att styla din julgran i din personliga stil.

Alla måste inte älska tomtar, glitter och klassiska julfärger. Utgå från vad du själv tycker om och skapa något nytt av det - inred julen efter din stil. Nuförtiden kan en julgran vara så mycket mer än en gran. 

Den stilrena julgranen

Genom att minimera antalet färger i granen till endast två eller tre så stramar du upp stilen på granen. Här har vi varvat svart och metallic med en av årets hetaste färger: blått! Dessutom är det ju inget som säger att din gran behöver stå i en klassisk julgransfot. Endast din fantasi sätter gränser.

Den tvådimensionella julgranen

Du bestämmer själv hur din jul ser ut. Lek lite med traditionerna och tänk utanför ramarna! Här har vi skapat en alldeles egen granvariant genom att häfta upp granris på väggen i form av en gran. Om du vill kan du gå ännu längre och klä den i julpynt, eller varför inte göra den till en julklappskalender med små paket vid grenarna?

Den originella granen

Ta in naturen med den här originella varianten av gran. Ställ den i kruka, eller varför inte en genomskinlig vas? Den är både lättare att inreda med och att vattna.

Läs mer om hur du lyckas med julgranen >>