Olika sorters barr för entrén!

Olika sorters barr för entrén!

Inget säger god jul som det klassiska granriset. Det kommer allt fler alternativa barrväxter som sätter igång kreativitet och inredningslustan. Välkomna dina julgäster hem med en entré inramad av barrväxter i olika former. I år finns mängder av varianter i form och storlek att välja bland.

Stilleben på trappan

Skapa stilleben med stiliga barrträd på din trappa eller vid din entré. Ställ dem i grupp och variera i form och storlek tillsammans med ljuslyktor och prydnadssaker – allt för att få ett så bra flyt som möjligt i gruppen.

Klassisk krans

En vacker och frodig julgrans är ett säkert sätt att välkomna julen och dina gäster på. Gör den till din egen genom att addera ett personligt element som ett nytt band eller en liten figur.

Lys upp!

Det är inte bara de stora träden som kan kläs i ljusslingor, även mindre barrträdd funkar utmärkt att dekorera med ljus. Idén funkar lika bra inne som ute – så länge som ljusslingan gör det.

Mjuk ingång

Lägg en matta av granris framför entrén, jätteskönt att trampa av snön på innan du får komma in. Du kan lägga granriset fritt eller, om du tycker att det blir för halkigt, kan du lägga kvistarna omlott och sedan vira en tråd kring. Tänk på att lägga dem åt olika håll så att du bevarar den mjuka yvigheten i mattan.