Service och tjänster

Det finns några saker vi tycker är särskilt viktiga att kunna erbjuda dig som är kund hos oss.
De här extra viktiga sakerna har vi samlat under ett tak som vi kallar service och tjänster.

I vårt löfte till dig ingår alltid:

30 dagars öppet köp – även på växter

30 dagars öppet köp – även på växter

Självklart vill vi att du ska känna dig nöjd med ditt inköp. Därför har du 30 dagars öppet köp när du handlar hos oss – oavsett om du köper växter, redskap eller möbler. Enda undantagen är snittblommor och beställningsvaror. Allt du behöver göra är att ta med kvittot tillsammans med din vara.

12 månaders garanti på trädgårdsväxter

12 månaders garanti på trädgårdsväxter

Hos oss får du 12 månaders garanti på alla fleråriga trädgårdsväxter. Garantin innebär att du får en ny växt om den du köpt inte skulle utveckla sig normalt, trots att den skötts på rätt sätt och inte har blivit frostskadad. Har du köpt växten till reducerat pris kan du välja mellan att få värdet av det du köpt som avdrag på en ny växt alternativt få tillbaka beloppet du betalat. Ta bara med dig växten och ditt kvitto.

5 dagars garanti på snittblommor

5 veckors garanti på orkidéer

Nu har vi 5 veckors garanti på orkidéer. Du får alltså en ny orkidé om den du köpt inte skulle vara till belåtenhet. Du tar bara med orkidén och kvittot tillbaka till närmsta Plantagenbutik.

5 dagars garanti på snittblommor

5 dagars garanti på snittblommor

Vi ger dig 5 dagars garanti på snittblommor. Det innebär att du får nya snittblommor om de du köpt inte skulle vara till belåtenhet. Du tar bara med snittblommorna och kvittot tillbaka till oss.

Pantkrukor för perenner

Var 5:e blå kruka ger en perenn!

Många av våra utvalda perenner är planterade i en speciell fyrkantig, blå kruka. Dessa krukor kan du som kund lämna tillbaka till oss och på det sättet bidra till en bättre miljö. För var 5:e blå kruka som du returnerar får du en ny valfri perenn som är planterad i en sådan blå kruka. Välkommen in i butik med dina blåa returkrukor!

Gratis lån av släpvagn!

Gratis lån av släpvagn!

Ska du handla mycket och tungt? Då kan du låna släpvagn av oss – gratis. Observera att våra släpvagnar inte har vinterdäck och därför inte kan användas under vintern.

Smart finansiering med Plantagen Konto

Smart finansiering med Plantagen Konto

Med Plantagen Konto kan du handla nu och betala senare. Välj själv hur du vill betala. I samarbete med Resurs Bank erbjuder vi dig en snabb och enkel finansieringslösning.  Läs mer här
Fördelar med Plantagen Konto:

  • Alltid 30-60 dagars fri kredit
  • Valfrihet med betalningen
  • Upp till 12 månaders räntefri delbetalning
  • Ingen årsavgift
  • Erbjudanden kopplade till kortet
Hjälp att ordna hemleverans mot betalning

Boka hemleverans direkt i butiken (mot betalning)

Får du inte plats med allt i bilen? Då erbjuder vi en smidig transportlösning i samarbete med Bring. Fråga våra medarbetare i butik så hjälper vi dig att boka leverans hem till dörren.