Postnummer |
Tillgängligheten av varor i butik kan skilja sig, därför kan en vara i din varukorg tas bort när du byter butik.

Stockholm - trädgårdscenter och blombutiker med störst utbud

Stockholm - trädgårdscenter och blombutiker med störst utbud

Plantagen är din blombutik i Stockholm. Vare sig du vill köpa blommor, hitta rätt trädgårdsrosor, eller välja krukor för dina gröna växter inomhus så kan någon av våra tolv butiker i Stockholm hjälpa dig.

Nyhet - beställ online med hemleverans i Stockholm

Du som bor i Stockholm kan köpa växter online från Plantagens nyöppnade digitala "popupbutik" - en e-handel med ett särskilt urval av växter, blombuketter och allt du behöver för att odla själv.

Här ligger Stockholms bästa blombutiker

Förutom ett enormt utbud av grönväxter och tillbehör för din trädgård är vi experter på blommor. Allt från snittblommor som rosor och tulpaner till våra spektakulära orkidéer - du hittar alltid aktuellt sortiment under Snittblommor & buketter.

I din närmaste butik ser du - och känner doften av - hela vårt färggranna utbud av blommor och andra växter.

Alla butiker listas även under Hitta din butik.

För att hitta rätt blomma, vas, kruka eller växt för din trädgård rekommenderar vi att du:

  1. Använder denna webbsida för att få en överblick över vilka blommor och andra växter du kan hitta i våra butiker. Du kommer snabbt märka att vi har ett betydligt bredare sortiment än en genomsnittliga floristen. Se alla produktkategorier här.
  2. Besöker våra butiker för att uppleva växterna på riktigt, och där passa på att också ställa frågor till våra kunniga växtexperter.
  3. Se även till att följa oss på Facebook och prenumerera på våra nyhetsbrev (genom att bli medlem i kundklubben) för att inte missa blomnyheter och erbjudanden.

Att odla växter i Stockholm

Klimatet i Stockholm med omnejd tillhör en av de mildare odlingszonerna i landet vilket gör att det finns många vlmöjligheter för den som vill förnya sin trädgård med träd och buskar, eller odla på balkong eller veranda.

Exakt vilka växter du vill ha i eller utanför ditt hem är givetvis i slutändan en fråga om tycke och smak, men för att vara säker på att det du planterar också överlever rekommederar vi att du läser våra faktaspäckade guider kring allt från trädgårdsplanering till snittblommor på plantagen.se/inspiration.

Här på Plantagen.se hittar du också fakta om skötsel och växtzoner på respektive produkts egen sida. Börja gärna med våra trädgårdsväxter eller inomhusväxter för att få en överblick och läsa på mer om just de växter du är intresserad av.

Blommor och andra växter för alla årstider och högtider

Du som bor i Stockholmsområdet kan genom din närmaste Plantagenbutik hitta rätt blommor och andra växter oavsett vilken tid på året det handlar om.

För julen har vi givetvis massvis av härliga julväxter; klassiska julstjärnor och fina julgranar i olika storlekar. Från kungsgran för den som vill ha en riktigt klassisk julgran, till en plastgran för den som vill slippa barr på golvet och minimera skötsel. Så ska du köpa julgran i Stockholm är Plantagen definitivt rätt plats att besöka.

Till våren är det dags att ta tag i trädgården och sätta allt från blomlökar till andra uteväxter. Se våra kategorier trädgårdsväxter och odla så tror vi att du snabbt får inspirationen du behöver. Det är också nu hög tid att se över vilka trädgårdsmöbler eller balkongmöbler du vill sitta på när solen väl tittar fram - kolla in våra utemöbler och se om vi har något som passar dig.

Under sommaren är det våra sommarblommor som sätter färg på uteplatsen, balkongen eller sommarstugan. Vare sig du letar efter klassiska midsommarblommor eller mer exotiska färggranna alternativ så tror vi att du kommer bli nöjd med vad du hittar hos oss. Missa heller inte våra färdiga studentbuketter för den tidiga sommarens studentmottagningar!

Till hösten flyttar vi in allt mer, men det är också ett ypperligt tillfälle att sätta vårblommande lökar. Våra gröna inomhusväxter är särskilt populära just under hösten, från den luftrenande fredskallan till vår eftertraktade bonsaifikus.

Varmt välkommen till Plantagens butiker i Stockholm!

Till startsidan >>

Att betala
Till kassan – Varor
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc Fråga Plantagen