Stockholm - Hässelby

Öppettider

  • Måndag-Fredag 10-19
  • Lördag 10-17
  • Söndag 11-17

Avvikande öppettider

  • 24/12, Julafton - 10-14
  • 25/12, Juldagen - Stängt
  • 26/12, Annandag jul - 10-16
  • 31/12, Nyårsafton - 10-16
  • 1/1 2019, Nyårsdagen - Stängt
  • 2/1 2019 - Stängt p g a inventering
  • 5/1 2019, Trettondagsafton - 10-17

Adress

Lövkojsgränd 1-3,
165 75, Hässelby
Kontaktinformation

Om butiken


På Plantagen Hässelby hittar du alltid ett stort utbud av växter. Allt från gröna krukväxter till perenna växter för din trädgård eller din kruka på balkongen - vi är både blomsterbutik och trädgårdsbutik på samma gång.

Bland inneväxterna finns det allt från traditionella blommande växter som saint paula och begonia till mer trendiga växter som elefantöra, monstera, stickiga kaktusar och andra sköna gröna växter.

Säsongsväxterna ändras beroende på vilken årstid vi har. Penséer, påskliljor, pelargoner, ljung, amaryllis, julrosor och många andra härliga växter byter plats efter säsong. Kom in och se vårt utbud just nu, eller förbered dig här på webbsidan i kategorin blommor och säsongsväxter.

Vi har även en odla-själv avdelning med fröer, grönsaksplantor och kravmärkta kryddor. Alla tillbehör du behöver för att odla själv finns också här: jord, krukor, pallkragar, växtbelysning, växtskydd med mera. Här blir man lätt sugen på egen odling oavsett om man har trädgård eller bor i lägenhet med balkong!

Plantskolan – växter för trädgården


Under större delen av året har vi vår Plantskola öppen med våra ”uteväxter”. Vackra perenner, bärbuskar, fruktträd, häckplantor, rosor, klätterväxter är några av växterna du hittar här. Många av dessa växter går alldeles utmärkt att plantera både i kruka och på friland!

Förutom våra växter har vi massor av tillbehör för att du ska lyckas med dina växter. Krukor för både ute och inneväxter, balkonglådor, jord, näring, redskap och mycket annat.

Här hittar du också snittblommor och buketter för att piffa upp hemmet eller ge bort som gåva. Vi har alltid ett säsongsrelaterat sortiment (välj kategori "Snittblommor" i meny här på webbsidan).

Hitta hit


Du hittar oss vid Åkermyntans köpcenter nära såväl Hässelby centrum som Vällingby och Spånga. Åker du buss så trafikerar bussarna 541, 518 eller 119 sträckan. Kommer du med bil har vi gott om fria parkeringsplatser utanför butiken.

Vår kunniga, trevliga personal finns på plats för att hjälpa dig så att ditt besök blir lyckat. Varmt välkommen till oss på Plantagen Hässelby!

Telefon

08-620 03 30

Aktuellt just nu: