Sundsvall

Öppettider

  • Måndag-Fredag 10-19
  • Lördag 10-17
  • Söndag 11-17

Avvikande öppettider

  • 24/12, Julafton - 10-14
  • 25/12, Juldagen - Stängt
  • 26/12, Annandag jul - 10-16
  • 31/12, Nyårsafton - 10-16
  • 1/1 2019, Nyårsdagen - Stängt
  • 2/1 2019 - Stängt p g a inventering
  • 5/1 2019, Trettondagsafton - 10-17

Adress

S:a Förmansvägen 8, 857 53, Sundsvall
Kontaktinformation

Om butiken


På Plantagen Sundsvall hittar du alltid ett stort utbud av såväl gröna och blommande inomhusväxter som trädgårdsväxter och tillbehör som hjälper dig att nå framgång med dina planteringar.

Bland våra inneväxter finner du populära trendväxter som kaktusar, suckulenter, monstera och elefantöra, varvat med både moderna och klassiska blommande växter.

Vi har alltid hundratals växter att välja mellan hemma i lager under de olika säsongerna på året. Vad som är aktuellt just nu ser du i butik, eller genom att förbereda ditt besök bland våra blommor och säsongsväxter.

Buketter och orkidéer


Säsongsrelaterade snittblommor och buketter har vi året runt - allt du behöver för att piffa upp hemmet, ge som gåva eller till en särskild högtid. Se snitt- och bukettsortimentet här >>

Passa på att kolla in vårt härliga utbud av orkidéer ihop med ett stort utbud av fina krukor.

Under större delen av året hittar du fleråriga uteväxter i det vi kallar ”plantskolan”, här finns allt från perenner och barrväxter till buskar och fruktträd. Årstiderna styr till viss del sortimentet, kontakta oss om du är intresserad av en specifik växt och vill veta när den finns att köpa.

Förutom våra växter erbjuder vi så klart allt det andra du behöver för att lyckas. Vi har grillar med tillbehör samt ett möbelsortiment anpassat efter säsong. Vi har även ett stort utbud av pallkragar med många olika sorters tillbehör till dessa, vi har även Krukor i alla former och färger, jord och gödsel, redskap och maskiner, med mycket mer. Observera att utbudet varierar beroende på säsong, hör av dig till oss om du undrar kring någon specifik vara.

Är du sugen på att odla egna grönsaker eller kryddor finner du fröer, pallkragar, färdiga plantor och andra bra tillbehör på vår odla-själv-avdelning - perfekt när du vill odla din mat "från jord till bord".

Hitta till oss


Vi ligger i Birsta handelsområde på Norra förmansvägen – sväng av till Birsta från E4:an och kör fortsätt in mot Birsta köpcentrum. Kör sedan upp vid Berners bilar så ligger vi efter den gatan.

Till oss kommer besökare från stora delar av mittsverige och vi erbjuder alla kunder personlig service av vår kunniga personal – kom till oss så hjälper vi dig hitta rätt växt eller tillbehör.

Vi önskar dig som besökare varmt välkommen till Plantagen Sundsvall!

Telefon

060-14 71 40

Aktuellt just nu: