Jultävlingen är avslutad, tack för alla tävlingsbidrag!

Se de deltagande bidragen här.

- Ta en bild på din favoritväxt till julen.

- Lägg upp på Instagram och tagga med #växterförenriktigjul

- Motivera ditt val med minst ett ord.

- Följ @plantagensverige på Instagram.

Tävlingen pågår t.o.m. 27 dec 2015 och vinnarna utses v 53. Kom ihåg att du behöver ha en öppen profil för att kunna delta. #växterförenriktigjul #plantagen #tävling

Tävlingsregler

Regler och villkor för Instagram-tävlingen FOTA DIN JULVÄXT - VINN PRESENTKORT som sker i december 2015.

Tävlingsutgivare

Plantagen Sverige Hur du deltar Ta en bild på din favoritväxt till julen, lägg upp den på Instagram och tagga med #växterförenriktigjul. Motivera ditt val med minst ett ord. Tävlingen pågår t.o.m. 27 dec och vinnarna utses v 53. Åldersgräns för att delta är 13 år och äldre i linje med Instagrams åldersgräns. Tävlingen kräver inte något köp. Du måste ha ett öppet Instagram-konto för att delta i tävlingen.

Så utses vinnarna

Vi utser vinnarna efter tävlingsperiodens slut, och de utses baserat på kreativ nivå av bilden och motivering av val. De bästa bilderna utses som vinnare av en jury på Plantagens huvudkontor. Juryns beslut kan inte överklagas. Vinstpaketen är värda 500 kr/st. Vinnarna kontaktas den 28 december via bilden som de tävlat med på Instagram och ombedes kontakta Plantagen via den e-mail som anges för att ta emot priset.

Priser

Vinnarna får ett presentkort med ett värde 500 kr/st. Priset kan inte bytas mot kontanter. Observera att det kan ta tid innan priset levereras till vinnarna. Eventuell prisskatt betalas av vinnarna. Användande av persondata Vid deltagande i tävlingen gives samtycke till registrering av namn och nödvändiga kontaktupplysningar. De upplysningar som du ger i samband med tävlingen kommer uteslutande att vara tillgängliga för Plantagen som är ansvariga för tävlingen. Kontaktupplysningar kommer uteslutande användas för kontakt i samband med tävlingen. All personlig data som lämnas hanteras med säkerhet enligt PUL.

Övrigt

Anställda hos Plantagen får inte delta i tävlingen. Instagram är inte involverade i tävlingen, varken i form av administration, sponsring eller på annat sätt. Plantagen har rätten att justera regler och villkor för tävlingen om nödvändigt. Frågor hänvisas till medlemsservice@plantagen.se.