Postnummer |
Obs!
Tillgängligheten av varor i butik kan skilja sig, därför kan en vara i din varukorg tas bort när du byter butik.

Skapa en välkomnande höstentré

Utemöbler till vår och sommar

Utemöbler till vår och sommar

Nu går trenden mot att vi inreder utomhus med samma känsla och passion som vi inreder våra hem med. Så förbered vår- och sommarsäsongen väl och inspireras av sköna utemöbler att möblera balkong och trädgård med.

Sudda ut gränsen mellan ute och inne

UtemoblerÖppna upp dörrarna mot trädgården och låt det bli en förlängning av hemmet. Låt gränsen mellan ute och inne suddas ut och gör trädgården och balkongen till en naturlig plats för möten och rekreation.

Den traditionella trädgårdsmöbeln med bord och stolar har fått sällskap av sköna loungemöbler, soffgrupper, utomhuskök, cafémöbler och solsängar. Matcha med sköna dynor och kuddar. För att skapa en härlig rumskänsla och inramning är det vanligt med en paviljong eller ett parasoll. Förlänga säsongen så länge som möjligt med hjälp av exempelvis gasolvärmare och filtar.

UtemoblerRelaxmöbler till uteplatsen

 • Relaxmöbler blir allt mer populärt då de är sköna och stabila att sitta eller ligga i. Vi har bland annat solsängen Ammi i svart och andra färgglada solsängs alternativ.  Eller varför inte luta dig tillbaka i en klassisk baden-baden-stol som kan placeras var som helst på altan eller balkong?

Loungemöbler

 • UtemoblerLoungemöbler är soffor med lägre bord och fåtöljer och har vuxit sig stora under de senaste åren. Vi vill sitta avslappnat och skönt även ute i trädgården och på altanen. Våra mest populära loungemöbler heter Malva, Lyon och Lotus.

Cafémöbler

 • Cafémöbler är mycket användbara till den mindre balkongen eller som en extra sittplats i trädgården. En nyhet är vårt Bistro set, som är en enkel och klassisk cafémöbel i ljusgrå och blå metall. Några andra favoriter är Ammi, Lyon och Malva café set.

Möbelserier

 • Lotus
  Vår största nyhet för i år är möbelserien Lotus. Det som utmärker möbelserien Lotus är att den har en naturlig färgsättning och lantlig stil i påkostad konstrotting med hög komfort. Möbelserien Lotus finns i olika utföranden som exempelvis Lotus Dining set. Matbordet har en skiva i lättskött Gaumo med gott om plats för flera gäster. De tillhörande matstolarna har låg rygg, är både praktiskt stapelbara och sköna att sitta i. I serien finns även Lotus Lounge Sofa Set som är en traditionell soffgrupp i klassiskt romantisk stil med moderna egenskaper.
   
 • Malva
  Utemobler Vår klassiska möbelserie Malva är fortfarande en favorit. Den finns både som cafégrupp, matgrupp, loungemöbel, hammock och däckstol i vitt trä och med maritim känsla. Välj det som passar dig bäst eller varför inte av båda.
   
 • Lyon
  Möbelgruppen Lyon består av flera olika delar. Bland annat en loungemöbel med rymlig hörnsoffa samt en separat soffgrupp i mindre format bestående av ett set med en tvåsitssoffa, loungefåtöljer, ett bord och dynor. Matgruppen Lyon är gjord av aluminium, Textilene och Gaumo™. Matstolen är ställbar i sju olika lägen för högsta komfort samt smidigt hopfällbar för praktisk förvaring. Matbordet har en iläggsskiva av Butterfly-typ och döljs helt under bordsskivan då den inte används.

Förvara dina möbler och dynor i en dynbox

Håll dina trädgårdsmöbler fräscha längre genom att täcka över dem med skyddsöverdrag när de inte används. Med en dynbox får du en snygg och praktisk förvaring av dina dynor och kuddar.

Mer inspiration till uteplatsen

Växter på balkong och terrass – så lyckas du >>
Odla på balkongen >>

null

null, null

Läs mer
Loungeset Lotus Duo
red
40%
Augmented reality

Loungeset Lotus Duo

2 sittplatser, Beige

419940 6999:-
Läs mer

null

null, null

Läs mer
Solsäng Lyon
red
40%
Augmented reality

Solsäng Lyon

Längd 197 cm, Grå

95940 1599:-
Läs mer
Caféset Malva
red
40%
Augmented reality

Caféset Malva

2 sittplatser, Vit

89940 1499:-
Läs mer

Hammock Malva utan tak

Bredd 206 cm, Vit

104970 3499:-
Läs mer
Ej i säsong
Dynlåda Emily
red
40%
Augmented reality

Dynlåda Emily

300 L, Svart

32940 549:-
Läs mer
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc