• Alla helgons dag - tid att minnas dina kära

  Allhelgonadagen är en tid att minnas och uppmärksamma sina nära och kära. På alla helgons dag besöker många sina anhörigas gravar, pryder minnesplatsen med gravkransar, blommor, dekorationer och tänder ett ljus till deras minne.

 • Stort utbud av gravdekorationer och kransar

  Gör fint vid minnesplatsen med hjälp av växter som håller länge och sköter sig själva. Ljung och cyklamen är klassiska gravblommor som passar fint. Det finns också ett stort utbud av kransar, granris, blommor och vackra mosshjärtan. Glöm inte att du kan göra en egen fin dekoration med grenar, löv, kottar och annat som man hittar i naturen.

 • Det finns inga produkter som matchar urvalet
 • Lys upp i mörkret

  Gravljus tänder man oftast på alla helgons dags kväll. Så tänd ett ljus, skapa stämning, dekorera och lys upp minnesplatsen med en vacker lyktor. Eller varför inte dekorera minnesplatsen med en hjärtformad minnesljushållare i betong?

 • Allhelgonahelgen och Halloween

  Samma vecka infaller också Halloween som traditionellt firas den 31 oktober. Idag firas Halloween oftast genom att man pryder sitt hem med pumpor och växter, dekorerar entrén med en urgröpt stor pumpa och tänder ett levande ljus i den för att öka den avskräckande effekten när utklädda barn går runt bland sina grannar och frågar ”bus eller godis”.