Skapa en harmonisk inomhusmiljö med inomhusväxter som ger ditt hem en personlig klang. Vi har ett stort urval både online och i butik med underbara inomhusblommor i olika former och färger – både med och utan doft! Hos oss är det enkelt att finna krukväxter som passar dig och din livsstil!


Att inreda med inomhusväxter är inte bara ett sätt att försköna ditt hem; det är en metod för att skapa en levande och inspirerande atmosfär som speglar din personlighet och dina värderingar. Växter bidrar till en känsla av frid och harmoni, samtidigt som de renar luften och förbättrar ditt inomhusklimat. Vår omfattande kollektion av inomhusblommor sträcker sig från klassiska gröna växter till exotiska blommande arter, vilket gör det möjligt för dig att skapa en unik inredningspalett som känns rätt för just dig.


Hos oss hittar du allt från små, näpna växter som passar perfekt på skrivbordet eller fönsterbrädan, till stora, ståtliga exemplar som kan agera som rumsavdelare eller blickfång i ett hörn av rummet. Oavsett om du föredrar växter som kräver minimal omvårdnad eller de som behöver lite mer kärlek och uppmärksamhet, har vi alternativ som passar din vardagsrytm.


Garderobsblomman är exempelvis känd för sin lättskötta natur och förmåga att trivas i rum med mindre ljus - därav namnet. Den utgör ett perfekt val för de lite mörkare hörnen i hemmet. Dess tjocka, glansiga blad ger en fräsch grönska som kan lyfta vilket rum som helst.


Brudorkidén, med sina eleganta blommor och distinkta utseende, är en favorit för dem som vill tillföra en touch av sofistikation och skönhet. Denna växt kräver lite mer uppmärksamhet, men dess ståtliga blommor är väl värda ansträngningen och kan bli en central punkt i ditt hem.


För de som uppskattar växter med sensoriska kvaliteter erbjuder vi ett brett sortiment av doftande inomhusblommor som kan fylla ditt hem med ljuvliga aromer. Från den härliga doften av hyacint, till den romantiska, klassiska skönheten hos krukrosen. 


Utöver det estetiska värdet, har forskning visat att inomhusväxter kan ha en positiv effekt på vår mentala hälsa, minska stress, höja humöret och öka produktiviteten. Detta gör dem till en värdefull del av ditt hem inte bara för deras skönhet, utan också för de hälsofördelar de kan erbjuda.


Plantagen erbjuder inte bara en bred variation av växter, utan också expertrådgivning för att hjälpa dig välja de växter som bäst passar dina behov och din inredningsstil. Dessutom hittar du ett sortiment av krukor och tillbehör för att fullända din inredning. Vi är här för att hjälpa dig att skapa ett grönt och blomstrande hem som känns både välkomnande och inspirerande.

Din varukorg:
Varor
Totalt att betala:
Till kassan
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc Fråga Plantagen