Garantier

Prisgaranti

Vårt prislöfte!
Det ska vara prisvärt att handla på Plantagen. Därför erbjuder vi en prisgaranti på direkt jämförbara produkter, av samma varumärke och modell. Vi matchar ordinarie pris mot konkurrerande fysiska butiker. Så om du mot förmodan hittar ett billigare pris någon annanstans får du mellanskillnaden tillbaka. Visa bara upp var du har hittat det lägre ordinarie priset på den jämförbara märkesvaran.

Vem gäller prisgarantin för?

Garantin gäller privatkunder, ej företagskunder.

När och hur gäller prisgarantin?

Garantin gäller 30 dagar från köptillfället. För att nyttja prisgarantin ska du visa upp ett bevis på en konkurrent som säljer produkten till ett lägre pris, t.ex. genom en annons, reklamblad eller liknande.

Om du redan har köpt din vara tar du med dig produkten samt ditt kvitto till en utav våra butiker där mellanskillnadens betalas tillbaka på ett konto/kreditkort eller dras som rabatt vid köptillfället. Du väljer vad du föredrar.

Vad omfattas av prisgarantin?

  • Lagerförda varor i butik, ej beställningsvaror eller offerter
     
  • Våra produkter, exklusive kundklubbserbjudanden, rea, utförsäljning och produkter sålda i begränsat antal.
     
  • Jämförelse görs mot samma vara, samma varumärke och modell. Den gäller ej ved, gasol, djurmat och egna varumärken.
     
  • Jämförelse gäller mot fysiska butiker, exklusive postorder och internethandel.


Om våra garantier

Vi vill att du ska vara nöjd med dina produkter från Plantagen. Därför erbjuder vi flera fördelaktiga garantier på några av våra viktigaste produkter. Garantierna handlar om samma sak; att du alltid ska bli nöjd även om du köpt något du inte är nöjd med. Spara bara kvittot på ett säkert ställe så ser vi till att hjälpa dig på plats i din butik.


Kvalitetsgarantier

12 månaders garanti på gröna krukväxter

Vill du alltid ha ett grönt hem? Då är den här garantin något för dig. Vi ger dig hela 12 månaders garanti på alla våra gröna krukväxter. Så nu kan du med gott samvete välja de gröna krukväxter du faller för. Du får en ny eller pengarna tillbaka. Spara kvittot! Med gröna krukväxter menar vi alla krukväxter som inte har blommor. 

5 dagars garanti på snittblommor 

Våra snittblommor är kända för sin höga kvalitet. Skulle buketten ändå sloka i vasen inom 5 dagar så ger vi dig en ny. Ta med blommorna och kvittot till butiken så får du nya fräscha blommor med dig hem eller pengarna tillbaka.

6 veckors garanti på orkidéer

Vi är stolta över att våra orkidéer håller hög kvalitet. När du köper en orkidé av oss garanterar vi att den fortsätter att blomma i hela 6 veckor efter köpet. Skulle du ändå inte vara nöjd med blomningen tar du bara med dig orkidén och kvittot till en Plantagenbutik. Du får en ny eller pengarna tillbaka. 

12 månaders garanti på fleråriga trädgårdsväxter

Våra fleråriga trädgårdsväxter är riktiga överlevare. Därför lämnar vi hela 12 månaders garanti. Har växten inte utvecklats normalt, trots att den skötts rätt och inte frostskadats eller utsatts för skadedjur, får du en ny växt eller pengarna tillbaka. Ta med dig växten och kvittot till butiken så löser vi det.
Om växten är otymplig och svår att ta med till butik- ta en bild och visa i butik. 

Kvalitetsgaranti på gödsel

Vi är stolta över vår egen gödsel. Därför lämnar vi en generös kvalitetsgaranti. Om gödseln inte gör jobbet får du pengarna tillbaka. 

Kvalitetsgaranti på ved

På Plantagen kan du vara helt säker på att du får torr björkved. Om du ändå inte är nöjd får du en ny säck eller pengarna tillbaka. Varje säck väger cirka 15 kg och veden har en fuktnivå på max 20 %.

Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. sort-alpha-desc