Julgran H120-150 cm

Julgran H120-150 cm

99,90  
Den klassiska julgranen med skirt växtsätt, härlig doft och frisk grön färg. Storleken passar dig som vill ha en liten gran, inomhus eller utomhus.
Beställ online med hemleverans

Alla våra julgranar går att köpa i butik med start november v.47. Nyhet för i år - Du som bor i Stockholm kan även köpa julgran med hemleverans från Plantagens digitala pop-up butik. Beställ här >>


Beställ din julgran senast torsdag den 20 december kl. 13 för att få hem den innan julafton.

Försäljningsperiod från: November
Försäljningsperiod till: December
EAN 5708145002297
Höjd 120-150
Vår vanligaste julgranssort, Rödgranen, har en doft av barr och kåda som ger dig en riktigt härlig julstämning i ditt hem. Rödgranens form kan vara smal eller bred, vara tättväxande eller ha mer utspridda grenar. Den får korta, smala, gröna barr. Lättplacerad gran som passar det mindre boendet eller i rum där du inte får plats med en stor gran. Höjd 120 - 150 cm. Låt din julgran skapa den rätta julstämningen. Inomhus blir den hemmets medelpunkt. Dekorera den gärna med julgransljus, kulor och förstås en toppstjärna eller låt fantasin flöda och skapa din alldeles egna jultradition. Utomhus skapar den stämning i decembermörkret med en fin utomhusbelysning. Passar även utmärkt placerad på din balkong eller terrass. Välj rätt storlek på din julgransfot så att julgranen står stadigt. Skall du ha granen på din balkong eller terrass kan du säkra granen med ett enkelt snöre runt räcket om det skulle bli en blåsig vinter.

Observera att sortiment och pris kan variera över säsong och mellan olika butiker.

Skötselråd

Ta bort nätet runt granen så att grenarna har möjlighet att räta ut sig. Rödgranen är extra känslig för snabb temperaturskillnad. Skall den placeras inomhus behöver den successivt slussas in i värmen. Placera gärna trädet i ett förråd, garage eller vindskyddat nära en husvägg på balkongen eller altanen - innan du tar in granen i rumsvärmen. Gör en ny snittyta några centimeter upp på stammen. Inne placeras granen i en stadig julgransfot. Vattna ofta. Den första tiden dricker julgranen mycket vatten. En julgran får inte torka ut så du behöver fylla på vatten varje dag för att den inte ska börja barra. Se alltså till att det aldrig är slut på vatten i julgransfoten. Tillsätt gärna snittblomsnäring i vattnet. Duscha gärna julgranen då och då med en sprayflaska. Julgranen är känslig för torr inomhusluft. Julgranar vill inte stå nära värmekällor, såsom element eller kaminer.