Kompostgaller 70x90 cm, grön

Kompostgaller 70x90 cm, grön

129,00  
Kompostbehållare för enkel kompostering av trädgårdsavfall. Kan också användas till inhängning av djur. Komplettera gärna med kompoststolpar till kompostgaller.
Försäljningsperiod från: Januari
Försäljningsperiod till: December
Varumärke PLANTAGEN
EAN 7058782279452
Att kompostera är enkelt. Nedbrutna och förmultna växter från din trädgård ger en mullrik och näringsrik jord. Funktionellt och enkelt kompostgaller i metall med rostskydd av grönt plastöverdrag. Fäst med de 12 medföljande spiralfjädrarna.

Observera att sortiment och pris kan variera över säsong och mellan olika butiker.

Skötselråd

Placera ditt kompostgaller på en skuggig och vindsskyddad plats. Gärna direkt på jord eller gräsmattan. Lägg ett lager av grenar, kvistar och lite grövre trädgårdsavfall i botten. Komposten behöver syre så tryck inte ihop din kompost. Lägg sedan på lite finare trädgårdsavfall. Blanda även med lite grövre material då och då i din kompost så det bildas luftfickor. När man använder sig av kompostgaller och lägger växtdelarna på hög är det viktigt att se till att komposten är fuktig, när det är för torrt sker ingen förmultning. En komposthög måste grävas om en gång om året och blandas upp för att alla delar ska få möjlighet att brytas ned. Resultatet blir en näringsrik och uppskattad jordförbättring för trädgårdens alla växter.