Magnolia H71 cm, rosa, konstgjord Nyhet

Magnolia H71 cm, rosa, konstgjord

79,90  
Konstgjord prydnadskvist med två utslagna blommor och många knoppar. Håller sig frisk och vacker år efter år. Naturtroget utseende. Stjälken kan kortas med hjälp av en avbitartång. Avsedd för inomhusbruk.
Försäljningsperiod från: Januari
Försäljningsperiod till: December
EAN 7058782378247
Dekorera ditt hem och ta in våren med en konstgjord magnoliakvist. Sätt gärna flera i en stor vas för en riktigt härlig romantisk känsla. Använd gärna i rum och hus du inte besöker så ofta eller för att slippa tänka på vattning och blompyssel i ditt hem. Perfekt om man vill njuta av naturens skönhet men inte vill ha en äkta, levande planta. Rengör din konstgjorda växt regelbundet för att den skall se fantastisk ut länge. Höjd 71 cm.

Observera att sortiment och pris kan variera över säsong och mellan olika butiker.

Skötselråd

Din nyinköpta konstväxt kan du behöva böja till och räta ut för att den skall få sin perfekta form. Flera av våra konstblommor har ståltrådskärna som gör att den enkelt formas på det vis man önskar samt kan kortas med hjälp av en avbitartång. Undvik starkt solljus och placera inomhus. Damma av din konstväxt regelbundet, det räcker med trasa och vatten. Lite miljövänlig såpa eller diskmedel kan användas vid behov, om din konstväxt är mycket dammig eller har ”fet” beläggning. Om en ordentlig rengöring krävs, spola av den i duschen med mjuk stråle och låt lufttorka. Med andra ord, väldigt enkel att sköta!