Premiumjord, 40L

Premiumjord, 40L

99,90  
Vår bästa jord för alla växter ute och inne. Ger stora blommor och friska blad. Ger absolut bästa resultat. 100% ekologisk. Plantagens egna premiumjord.
Beställ online med hemleverans

Du som bor i Stockholm och Uppsala kan köpa jord online med hemleverans från Plantagens digitala popup-butik - Beställ här >>

Försäljningsperiod från: Januari
Försäljningsperiod till: December
Varumärke Plantagen
EAN 4006398404358
Plantagen Premiumjord är kraftigt gödslad, helt naturlig, torvreducerad jord som kan användas universalt. Jorden kan användas till plantering i kruka ute och inne, i balkonglåda, pallkrage, och på friland. Den passar till sommarblommor, grönsaker, kryddor, grönväxter, träd, perenner och buskar. 100% organisk. Ekologiskt certifierad genom Ecocert. Noggrann utvalt recept med en kombination av torv och fuktighetshållande lera ger jorden en god struktur och gör att jorden behåller fukten väl. Gödsel av högsta kvalitet tillsammans med kompost garanterar en optimal näringstillförsel. Plantagen Premiumjord säkerställer extra bra rotbildning. En säck med 40 liter Plantagen Premiumjord räcker till antingen 40 krukor med Ø14 cm, 8 krukor med Ø21 cm eller 3 balkonglådor som är 90 cm långa. För att fylla en pallkrage behövs 6 stycken 40 liters säckar med Plantagen Premiumjord.

Observera att sortiment och pris kan variera över säsong och mellan olika butiker.

Skötselråd

Plantering i kruka och pallkrage: Fyll med premiumjord och vattna ordentligt, tillför näring efter 6–8 veckor. Plantering i trädgården: Gräv ett hål dubbelt så stort som leveranskrukan eller enligt anvisningar på specifik produkt. Fyll med jord, plantera och vattna. För jordförbättring: Mylla försiktigt ner 20 - 40 liter premiumjord per m².

En öppnad säck bör stängas så gott det går, så att jorden inte torkar ut. Det är bäst att låta frusen jord tina av sig själv i solen.